Appartementen

Er komen 28 appartementen verdeeld over 5 woonlagen. De hoofdentree ligt aan de boszijde van de nieuwe woonbuurt. De voordeuren van de appartementen op de verdiepingen liggen aan een galerij aan de boszijde van het gebied. De hoekappartementen ‘omarmen’ het gebouw. De galerij ligt daardoor heel beschut. Bij de voordeuren is de galerij verbreed. Scootmobielen en fietsen worden in een eigen berging in de kelder geplaatst.

Prettige voordelen:

  • De appartementen zijn zeer energiezuinig.
  • De appartementen zijn voorzien van zonnepanelen: 26 collectieve (voor algemene voorzieningen) en 5 panelen voor eigen gebruik.
  • De bewoners hebben een mooi uitzicht op de groene omgeving, met de bomen die behouden blijven.
  • De balkons grenzen aan het groen.
  • De woningen zijn goed bereikbaar.
  • Kinderen kunnen in deze omgeving veilig spelen.

Alle vier appartemententypen hebben een ruime woonkamer met open keuken. De vorm verschilt bij alle vier. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, een badkamer, een seperaat toilet en binnenberging in de woning en een balkon. Het gebouw en de appartementen zijn volledig rolstoeltoegankelijk. Download de brochure: De_Vlindergaard_appartementen

Motivatiebrief

Deze prachtige nieuwbouw wordt gebouwd in een gebied waar rust centraal staat. Wij zijn dus op zoek naar bewoners die van de rust genieten en tevens in het groen willen wonen. Wij vragen je daarom een motivatiebrief te mailen/schrijven waarin je een drietal vragen beantwoord.

  1. Waarom wil je specifiek in de Gaarden wonen?
  2. Welke bijdrage ga jij leveren om de woongemeenschap vorm te geven?
  3. Wat doe je graag in je vrije tijd?

Lees hier wat je moet doen: flyer vlindergaard over toewijzing

Start verhuur
Half februari 2018, via onshuiz.nl

 

 

 

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie