Start verhuur 38 eengezinswoningen en 28 appartementen De Vlindergaard

Start verhuur 38 eengezinswoningen en 28 appartementen De Vlindergaard

Vanaf woensdag 14 februari kunnen geïnteresseerden zich gedurende twee weken inschrijven voor een huurwoning of huurappartement in de nieuwbouw van De Vlindergaard op onshuiz.nl. De woningen zijn bijzonder aantrekkelijk voor mensen die houden van rust, natuur en geborgenheid.

De Gaarden is een bijzondere nieuwe wijk met zo’n 250 inwoners. Deze nieuwe wijk ligt op een plek met historie. In het begin van de twintigste eeuw openden de missiezusters Dienaressen van de Heilige Geest aan de noordzijde van de Volkelseweg een klooster en een Retraitehuis. Het landgoed van Het Retraitehuis, waar vroeger boomgaarden, moestuinen, spirituele en vrijetijdsplekken waren, vormt nu het decor voor De Gaarden. Een prachtige plek om te wonen.

De Vlindergaard

38 Energiezuinige woningen
Er komen 38 eengezinswoningen midden in het groen tussen de bomen. De woningen zijn zeer energiezuinig. Zo worden er zonnepanelen op het dak geplaatst en is er geen gasaansluiting aanwezig. De woningen hebben een afgesloten terras dat uitzicht biedt op het groen en de bomen. De kale huurprijs bedraagt € 681,- p/m.
Meer informatie, op inschrijfduur
Informatie loting.

28 appartementen
Er worden ook 28 appartementen over vijf woonlagen gebouwd. Ook de appartementen hebben collectieve zonnepanelen voor algemene voorzieningen en 5 panelen voor eigen gebruik. De balkons bieden uitzicht op de groene omgeving waar bomen behouden blijven. De kale huurprijs bedraagt € 597,- p/m.
Meer informatie, op inschrijfduur.
Informatie loting.

Jan van Vucht, directeur/bestuurder bij Area. “Wij hopen dat er een mooie gemengde wijk ontstaat. Niet alleen voor ouderen, maar ook voor jonge gezinnen is het een prachtige omgeving om te wonen en op te groeien. En als onze huurders goed samenwerken met de bewoners van Het Retraitehuis en de zusters ontstaat er hier een unieke leefomgeving met veel kwaliteit”

 

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie