Oplevering eerste woningen De Gaarden

Oplevering eerste woningen De Gaarden

Op woensdag 9 november zijn de eerste acht eengezinswoningen opgeleverd van deelproject de Kersengaard in de voormalige kloostertuin van het Retraitehuis in Uden. Hendriks Coppelmans levert de woningen in de ochtend op aan woningcorporatie Area. De huurders ontvangen ‘s middags de sleutel van hun nieuwe woning uit handen van Area. Volgende week worden nog eens tien eengezinswoningen opgeleverd. De bouw van het appartementencomplex vordert gestaag en de oplevering staat in december gepland.

De Kersengaard is een onderdeel van project de Gaarden van Area. Hendriks Coppelmans Bouwgroep BV bouwt hier 18 grondgebonden woningen en 24 appartementen. Het ontwerp van de woningen, door Omni Architecten in Schijndel, is geïnspireerd op het naastgelegen Retraitehuis. Area heeft alle woningen inmiddels verhuurd.

Bewust leven in De Gaarden
Rond het historische Retraitehuis aan de Volkelseweg in Uden ontstaat De Gaarden. Een prachtige, gemengde woonwijk. Een groene oase, die de afgelopen eeuw het domein was van de Missiezusters en straks ruimte biedt aan mensen die bewust in het leven staan. In het gebied komen appartementen en woningen in het huursegment en ook een beperkt aantal vrije kavels.

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie