Feestelijke bijeenkomst oplevering woningen De Gaarden, Uden

Feestelijke bijeenkomst oplevering woningen De Gaarden, Uden

Op dinsdag 20 november is de oplevering van deelproject de Kersengaard in de voormalige kloostertuin van Het Retraitehuis in Uden gevierd met een feestelijke bijeenkomst. De nieuwe bewoners, kopers van de vrije kavels en bewoners van Het Retraitehuis waren hierbij aanwezig, evenals Area, ontwikkelaar en bouwgroep Hendriks Coppelmans, gemeente Uden en architectenbureau Omni architecten uit Schijndel. De 24 appartementen van de Kersengaard zijn opgeleverd op woensdag 17 december. Medio november werden de 18 woningen al opgeleverd.

Kerstwensen
De feestelijke bijeenkomst had een kerstsfeer, met kerstlichtjes en vuurkorven, waarbij de glühwein, warme chocolademelk en erwtensoep met roggebrood en spek natuurlijk niet konden ontbreken! Daarnaast is er een grote kerstboom geplaatst onder de onderdoorgang van het appartementencomplex, waarin de bewoners van De Gaarden en Het Retraitehuis zelf een kerstwens mochten hangen. Deze wensen werden op gekleurd papier geschreven, waardoor een divers en kleurrijk geheel is ontstaan. Een erg gezellig moment met alle betrokkenen!

Fase 4
De Kersengaard was deelgebied 2 van project De Gaarden, dat rond Het historische Retraitehuis aan de Volkelseweg in Uden ontstaat. Vanaf januari gaat Hendriks Coppelmans samen met Area vol enthousiasme verder naar deelgebied 4, De Vlindergaard. In deze fase worden 28 energieneutrale appartementen gebouwd en 36 ‘Nul-op-de-Meter’-woningen, woningen die bij gemiddeld gebruik enkel de energie gebruiken die ze zelf opwekken en daardoor geen energierekening meer hebben.

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie