Eerdere start verhuur

Eerdere start verhuur

De verhuur van de appartementen en eengezinswoningen in deelgebied de Kersengaard start tijdens de tweede informatiebijeenkomst op 20 oktober.

De verhuur stond oorspronkelijk gepland voor het najaar van 2016. Area heeft, na het ontvangen van signalen uit de eerste informatiebijeenkomst, besloten om de start van de verhuur naar voren te halen. Hierdoor kunnen de toekomstige bewoners de bouw van hun woning intensief volgen en kunnen ze elkaar al leren kennen en toewerken naar een hechte gemeenschap. Een gemeenschap waarin de gezamenlijke normen en waarden op het gebied van natuur, geborgenheid en rust tot uiting komen.

Belangrijke informatieavond 20 oktober
Heeft u belangstelling voor een huurwoning in de Kersengaard? Dan raden wij u van harte aan aanwezig te zijn bij de tweede informatiebijeenkomst op 20 oktober. Tijdens deze avond informeren wij alle aanwezigen over de verhuurprocedure die afwijkend is van de standaardverhuurprocedure van Area.

Tweedeling
Vanwege het grote aantal aanmeldingen heeft het team van de Gaarden besloten om de informatiebijeenkomst op te splitsen in twee delen; een presentatie voor de appartementen en daarna een presentatie over de eengezinswoningen. We vragen aan personen die zich hebben aangemeld alleen naar het gedeelte te komen waar de voorkeur naar uit gaat. Eventuele aanvullende informatie over het ander deel van het project verschijnt kort na de bijeenkomst hier op de website van de Gaarden.

Het (nieuwe) programma ziet er als volgt uit:

  • 19.00 – 19.15 Inloop geïnteresseerden appartementen
  • 19.15 start bijeenkomst appartementen
  • 20.15 uur einde bijeenkomst appartementen
  • 20.15- 20.30  uur uitloop
  • 20.30 – 20.45 Inloop geïnteresseerden eengezinswoningen
  • 20.45 uur start bijeenkomst eengezinswoningen
  • 21.45 uur einde bijeenkomst eengezinswoningen
  • 22.15 uur uitloop/einde

U bent welkom in het Retraitehuis aan de Volkelseweg 30.

 

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie