De Bouw van de Kersengaard

De Bouw van de Kersengaard

Begin februari is Hendriks Coppelmans gestart met de fundering van de woningen en appartementen van de Kersengaard. In maart was de fundering helemaal klaar en afgerond. De bouw krijgt nu echt ‘vorm’! En dat is ook zeker te zien, want na de fundering is er veel gebeurd op de bouw.

Inmiddels is het leidingwerk voor de installaties (gas, water en elektra) samen met de fundering aangebracht.  De mannen van de bouw zijn begonnen aan de begane grondvloer. Ook de wanden van de begane grond worden opgebouwd. In de komende weken wordt er vooral flink gewerkt aan de 1e verdieping en de opbouw van de binnenwanden.

De komende maanden verandert de bouw snel. Het opbouwen van de 2e verdieping en het bereiken van het hoogste punt zullen letterlijk nieuwe ‘hoogtepunten’ worden. Wij verwachten dat we de hoogste punt voor zowel de woningen als de appartementen bereiken rond de maanden juni/juli. Wij houden u graag op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Dag van de Bouw
De ‘De Gaarden’ staat open voor het publiek tijdens de landelijke ‘Dag van de Bouw’ op zaterdag 4 juni 2016. Tijdens dit jaarlijkse evenement bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze bouwplaats tussen 10.00 en 16.00u.

Link: http://dagvandebouw.nl/waar/noord-brabant/de-gaarden-18-woningen-24-appartementen/

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie