Bouw vordert gestaag

Bouw vordert gestaag

Er is weer veel gebeurd op de bouw. Bij alle woningen zijn (kunststof) kozijnen geplaatst. Er moet nog wat glas gezet worden en dan zijn de woningen vanaf volgende week helemaal wind- en regendicht. Binnen zijn alle wanden gestuukt en de plafonds gespoten. De tegelzetters werken nu aan de vloeren in badkamers en toiletten. Volgende week start de bouw van de bergingen in de achtertuinen. De nutsbedrijven hebben de gas-, water- en elektravoorzieningen bij de woningen aangelegd en binnenkort start ook de aanleg van het binnenterrein (parkeerplaatsen achter de woningen).

Bij de appartementen is het gevelmetselwerk gevorderd tot de derde bouwlaag. Naar verwachting gaat het gebouw half oktober uit de steigers en is het gebouw voor het eerst echt goed te zien. Binnen zijn de eerste gietvloeren klaar. Volgende week begint de stukadoor en half oktober gaan de kozijnen erin.

Kijkdag voor huurders

Op 29 september mogen de toekomstige bewoners van de eengezinswoningen een kijkje komen nemen op de bouw. Op 27 oktober is het de beurt aan de huurders van de appartementen. Tijdens de kijkdag kunnen de bewoners hun eigen woning of appartement bezoeken. Met eigen ogen zien hoe ver de bouw is, ruimtes opmeten en alvast plannen maken voor de inrichting. De huurders hebben hiervoor inmiddels een persoonlijke uitnodiging gekregen.

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie