Bouw Kersengaard start 4 januari

Bouw Kersengaard start 4 januari

De mensen van Hendriks Coppelmans Bouwgroep staan in de startblokken om na de kerstvakantie te beginnen met de bouw van de Kersengaard: 18 eengezinswoningen en 24 appartementen. De herfstkleuren in het gebied hebben inmiddels plaatsgemaakt voor de blauwe en rode kleuren van de Udense bouwer. De bouwketen hebben een plekje gekregen en ook de kraan voor het zware werk staat al klaar. Het bouwteam van projectleider Walter Schuurman en uitvoerder Joop Linders gaat op 4 januari beginnen met de echte bouwwerkzaamheden. Naar verwachting worden de woningen en appartementen eind 2016 opgeleverd. Dat is natuurlijk mede afhankelijk van het weer.

Wilt u de bouw volgen?
Wandel of fiets dan eens langs de bouwplaats om een kijkje te nemen. U mag het bouwterrein beslist niet betreden, maar door het hek kunt u het prima zien. Ook online kunt u de vorderingen volgen. Via deze website, Facebook en de digitale nieuwsbrief houden we u op de hoogte.

Bijna alle woningen verhuurd
In de afgelopen weken hebben de verhuurgesprekken plaatsgevonden. Voor de appartementen kregen we 44 reacties. Al deze inschrijvers zijn uitgenodigd voor een gesprek bij Area. De meeste belangstelling was er voor de hoekappartementen aan de zijde van de Volkelseweg. Niet alle uitgenodigde woningzoekenden besloten uiteindelijk om in de Gaarden te gaan wonen. Bijvoorbeeld omdat het appartement van hun voorkeur niet meer beschikbaar was. Er is nu nog 1 appartement beschikbaar. Het wordt momenteel te huur aangeboden via onze website in het woningaanbodmodel.
Op de eengezinswoningen kregen we maar liefst 242 reacties. Voor de laatste woning is een gesprek ingepland. Daarna zijn ook deze woningen dus allemaal verhuurd.

Enthousiaste groep 
Toekomstige bewoners zijn heel enthousiast over de plannen en kijken uit naar de bijeenkomsten die we volgend jaar voor hen organiseren. Daar zijn we heel erg blij mee, want het is de bedoeling dat de Gaarden een buurt wordt, waar bewoners zelf actief een bijdrage leveren. Zo geven bewoners samen vorm aan bewust leven.

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie