“Als kind trok dit gebied me al aan”

“Als kind trok dit gebied me al aan”

Familie Van Dijk aan het woord. “Nooit eerder hadden wij het idee om ons eigen huis te bouwen, totdat deze unieke plek vrij kwam.”

Er blijkt voor zowel de 42 woningen in het huursegment als voor de 20 vrije kavels veel belangstelling te zijn. Een groot aantal kavels is inmiddels al verkocht. Familie Van Dijk behoort tot één van de gelukkige kavelbezitters.

“Nooit eerder hadden wij het idee om ons eigen huis te bouwen, totdat deze unieke plek vrij kwam. Het prachtige Retraitehuis heeft in dit besluit hier een grote rol in gespeeld. Dit imposante pand met zijn prachtige tuin heeft als kind al een aantrekkingskracht op ons gehad. Met onze eigen kinderen liepen we tijdens de avondvierdaagse door de tuin, waar we met vol enthousiasme werden ontvangen door de zusters die hier nog steeds wonen. Gewoon heerlijk, dat gevoel.

Om zelf van deze prachtige tuin met bijbehorende bosperceel te genieten, gaan we een huis bouwen met grote glaspartijen, zoals je ziet in het type ‘schuurwoning’. Kenmerkend aan deze stijl is de eenvoudige hoofdvorm. Warme, donkere kleuren en natuurlijke materialen zijn onze wens. Samen met onze architect, Tim Robben (TIM Architecten), zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen.

Wij zijn erg blij met het door ons gekozen kavel. Maar welke kavel  je ook kiest, ik denk dat ieder plekje uniek is. Elke kavel heeft zijn eigen stukje bos. Wie kan er nu zeggen dat hij een eigen bos heeft…?!!

Een aantal jaren heeft Marian, haar schoonheidssalon (mimiek) aan huis gevestigd gehad. Nu heeft zij haar praktijk kunnen realiseren in het prachtige Retraitehuis. “Hoe fijn is dat, dat je zo vanuit je achtertuin naar je werk kunt lopen!”

Op alle punten zijn we gezegend om dit plan werkelijkheid te laten worden. We hebben er zin in…”

Jeroen, Marian, Ruben en Benthe van Dijk
& Stuiver?

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie