Unieke locatie in Uden

Aan de rand van Uden ontstaat woonwijk de Gaarden. Een unieke plek met een rijk historisch karakter. Rond het historische Retraitehuis aan de Volkelseweg woon je in een prachtige, gemengde woonwijk. Het gezellige winkelcentrum van Uden met zijn winkels, horeca en alle andere voorzieningen ligt op loopafstand – anderhalve kilometer. Daarnaast stopt de bus (lijn 91) naar het centrum voor de woonwijk.

Natuurlijke omgeving
Toch waan je je wanneer je thuiskomt in De Gaarden, direct in een andere sfeer. Je bent omringd door het groen en ademt deze natuurlijke omgeving. Zodat je tot rust komt. Hier voel je je thuis.

Brabantse gemoedelijkheid
De Gaarden is een woonbuurt, net als in een klein dorp, waar mensen elkaar kennen en het ook leuk vinden om nieuwe buren te ontmoeten. Hier leeft de Brabantse gemoedelijkheid. Ons kent ons. Mensen staan voor elkaar klaar en er is altijd wel tijd voor een bakje koffie. Dat kan zowel in de omgeving, maar wellicht ook in één van de ruimtes van het Retraitehuis.

Voorzieningen voor jong en oud
In de buurt vind je voor zowel jonge als oudere bewoners voorzieningen. Er is voor ieder wat wils. Zo ligt de woonwijk aan het Udense sportpark, waar sport-, natuur- en dierenliefhebbers elkaar ontmoeten. En wie wil, kan gebruik maken van de gemaks- en zorgvoorzieningen die worden aangeboden door Stichting Retraitehuis. En alles op loopafstand. Dat is wel zo gemakkelijk. Wil je weten wt Uden nog meer te bieden heeft? Op www.hierhoudenwevan.nl vind je een overzicht van activiteiten en bezienswaardigheden in Uden.

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie