Wonen in het groen

De natuur was hier altijd al. De Gaarden is geen gecreëerde buitenwijk, met kunstmatig aangebrachte groenelementen. De wortels van de bomen hier zijn sterk en grijpen diep in goede aarde. De omgeving is echt, vanzelfsprekend. Niet gemaakt.

De geborgenheid van het dorpsleven
Het gebied de Gaarden was de afgelopen eeuw het domein van de Missiezusters en biedt straks ruimte aan mensen die bewust in het leven staan. Het geborgen gevoel van het dorps wonen blijft bestaan. Inmiddels zijn de woningen en appartementen in de Kersengaard opgeleverd en hebben de nieuwe bewoners hun woning ingericht. En er komen meer verschillende woonvormen – huurappartementen en huurwoningen – zodat je zelf invulling kunt geven aan je woonwensen. Iedereen die zich thuis voelt op deze unieke locatie, is van harte welkom om hier aan een nieuwe woongemeenschap te bouwen.

Unieke locatie in Uden
In de Gaarden woon op je een unieke plek in Uden met een rijk historisch karakter. Het gebied bevindt zich op loopafstand van het gezellige centrum van Uden en zijn dagelijkse voorzieningen. Toch waan je je bij thuiskomst in een andere omgeving. Je bent omringd door het groen en kunt volledig tot rust komen.

Bewust leven
Kies je voor de Gaarden, dan kies je voor bewust leven. Voor je gezondheid en het welzijn van dierbaren om je heen. Voor een fijne woning in een vertrouwde en veilige woonomgeving, met al zijn kleine geluksmomenten. De buurman met zijn verhalen, de vogel die in de blauwe regen zijn nest bouwt. Of je vleit je lekker neer op de bank met een kop thee. In de Gaarden ben je thuis.

Aanwezigheid Retraitehuis met (zorg) voorzieningen
Je kunt, indien gewenst, gebruik maken van de gemaks- en zorgvoorzieningen die worden aangeboden door Stichting Retraitehuis.

Huurwoningen

Eengezinswoningen (huur)
Eengezinswoning Meer informatie

Appartementen

Appartementen (huur)
28 appartementen Meer informatie